Wishlisted 8/30/16 (English/Magyar)

I have decided to start a series of entries for products that are new to my imaginary wish list. They’re products that are new-on-the-market (or, sometimes new-to-me only,) and I am not actually planning to buy them anytime soon (hence my calling it an “imaginary” wish list,) either because I have more than enough similar products already, or - and that will be the case with most of them - I cannot afford to buy them.
However, imagine if I suddenly win the lotto, and my brain just goes empty as soon as I sit down in front of my laptop to go crazy with my AB shopping. That would be awful, wouldn’t it? Well, in that case, I will have these blog entries to help me. Hey, you gotta be prepared!

On the other hand, if you happen upon this blog, you might find something potentially lesser-known that you want to try. If you do, please let me know, and let me live my AB dream vicariously through you.
Until I win the lotto, that is.

Úgy döntöttem, elkezdek egy poszt-sorozatot azokról a termékekről, amelyek újak a képzeletbeli kívánságlistámon. Ezek olyan termékek, amelyek újak a piacon (néhény esetben pedig csak nekem újak), és nem tervezem, hogy valóban megvásárolnám őket a közeljövőben (ezért is képzeletbeli a kívánságlista), vagy azért, mert már vannak hasonló termékeim, vagy pedig azért - és ez lesz az esetek nagy része -, mert nincs meg rá az anyagi keretem megvenni őket.
Viszont mi történne, ha hirtelen megnyerném a lottót, és a fejemben az izgalomtól teljes sötétség állna be abban a pillanatban, ahogy leülök a laptopomhoz, hogy őrült kozmetikum-vásárlásba kezdjek?! Ez borzasztó lenne, nem igaz? Nos, ebben az esetben it lesznek ezek a bejegyzések, hogy segítsenek nekem. Az ember lánya soha nem lehet elég felkészült.

Másrészről pedig, ha erre a blogra tévedsz, meglehet, hogy találsz valamit, ami még kevésbé ismert, de érdekelhet Téged. Ha így történik, mindenképpen szólj, hogy imigyen rajtad keresztül élhessem ki az AB álmaimat!
Legalábbis amíg megnyerem a lottót.


O HUI MIRACLE AQUA BUBBLE CLEANSER

I finally have some large batches of samples of products by the luxury skincare brand O Hui, but I haven't used any of them yet. Why, still, do I want their latest cleanser? Simply because it looks great, and I am pretty convinced that O Hui is a great brand. No, you won't be able to convince me otherwise.

I have no idea about the pH of this cleanser, but I am perfectly fine with slightly higher pH cleansers, so I am not terribly worried about it. O Hui claims that this bubble cleanser will remove fine dust (which isn't only responsible for clogging pores, but makes conditions like asthma or bronchitis, worse.) All the while, it is said to be hydrating and soothing. It has different ingredients (whose names I don't understand) from the magical island of Jeju, as well as my skincare BFF, hyaluronic acid.

I can't find information about how much it costs for the 150ml bottle, but we are talking about a serious lotto victory here, so I don't even care.

Végre van jónéhány nagymennyiségű minta-csomagom az O Hui nevezetű luxusmárka termékeiből, de még nem kezdtem el őket használni. Akkor miért akarnám a legújabb arctisztítójukat? Egyszerűen azért, mert nagyon jónak hangzik, és eldöntöttem, hogy az O Hui egy remek márka. És nem, nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről.

Fogalmam sincs, milyen pH-ja van ennek a tisztítónak, de én teljesen jól elvagyok az ideálisnál valamivel magasabb pH-jú termékekkel, úgyhogy emiatt nem izgulok különösebben. Az O Hui azt állítja, ez a tisztító hab eltávolítja a finomport (ami nem csak a pórusokat tömíti el, de az olyan betegségeket, mint az asztma vagy a bronchitis is rosszabbá teszi). Ugyanakkor állítólag hidratál és nyugtat. Különböző, a mágikus Jeju szigetről származó összetevői vannak (bár azok nevét nem tudom elolvasni) csakúgy, mint a legjobb barátom, a hialuronsav.

Epillanatban nem találom, mennyibe kerül a 150 ml-es tubus, de komoly lottónyereményről van szó, úgyhogy nem is igazán izgat.
GVC MAGIC SNOW VITA PROGRAM


Even though Vitamin C simply doesn't seem to work as well for my skin as it does for others', I am not ready to give up on it entirely just yet, so if I won the lottery, I would definitely get this new set of products from TS Bio Korea

It consists of a powder that is "pure Vitamin C" that won't oxidize. Interestingly, you are not supposed to mix it with water, it seems, you just have to put the powder directly on your skin, which is pretty mind-blowing (and it sorta makes me wanna open my daily Vit-C capsules and put those mofos on my face.)

Bár úgy tűnik, a C-vitaminos termékek általában kevésbé jönnek be a bőrömnek, mint sokan másoknak, még nem állok készen arra, hogy teljes egészében feladjam a próbálkozást, ígyhát amikor megnyerem a lottót, tutira megveszem majd ezt a szettet a TS Bio Koreatól. 

Van benne egy por, ami "tiszta C-vitamin" és ami nem oxidálódik. Érdekes módon úgy tűnik, nem kell összekeverni vízzel, hanem a port közvetlenül a bőrre kell tenni, ami elég elképesztő (és amitől kedvem lett felnyitni egy Cetebe kapszulát és szétkenni a benne lévő port az arcomon).


The powder itself consists of Vitamin C and Lecithin (to help the absorption of the former,) covered by Silica. 
This is possibly the greatest infographic I have ever seen about how a product works; I want this to happen on my face so bad, so I would absolutely buy this product just for this:

A por maga C-vitaminból és lecitinből áll (amely segíti az előbbi beszívódását), s mindezt szilikát veszi körül. 
Az alábbi a világ egyik legkirályabb infografikája, amit valaha láttam egy termék "működésével" kapcsolatban. Annyira vágyom arra, hogy ez történjék az arcomon, úgyhogy már csak ezért is tutira megvenném ezt a port:


Then, there is an essence whose pH I cannot find, but it claims to revitalize damaged skin, improve the whole wrinkle situation, improve skin texture, and maintain "clear and gorgeous skin." Yup, I am all about all of that. It includes EGF, Copper Tripeptide-1 (which should "remove damaged collagen and elastin",) hydrolyzed collagen, as well as a mix of extracts from eight "superfoods" like black bean, rice, garlic, and blueberry.

Van aztán egy esszencia, aminek nem tudom kideríteni a pH-értékét, de állítólag új életre kelti a sérült bőrt, javítja a ránchelyzetet és a bőr textúráját, és segít megőrizni a "tiszta és gyönyörű bőrt". Ühüm, ez mind jöhet. Van benne EGF (epidermális növekedési faktor), réz-tripeptid-1 (?) (amely elméletileg "eltávolítja a sérült kollagént és elasztint"), hidrolizált kollagén csakúgy, mint nyolc "szuperkaja" kivonata (például fekete bab, rizs, fokhagyma és fekete áfonya).


The entire program - whose photo you can see further up and which I think includes one essence and five "bottles" of the powder - costs 176,000 Won, which is about $160. Which is a whole lot of money, but I have my lottery winnings, remember?

A teljes szett - amelynek fotóját fentebb láthatod, és amiben szerintem egy üveg esszencia és öt "üveg" por van - 176,000 Wont (nagyjából 160 dollár) kóstál. Ez rengeteg pénz, de itt van nekem az elképzelt lottónyereményem, ugye.
TOMARU ALL-MY-TEA BLACK TEA TREATMENT


Tomaru is apparently a member of the LG Household & Healthcare Family, and it is completely unknown to me. The black tea treatment mixes Jeju black tea with milk and hyaluronic acid, and is said to be an all-in-one treatment (which should take the place of your light and heavier hydrating layers,) which I would probably use it as a lotion either as a last step (before sunscreen) on hotter days, or a one-but-last step on colder days.

Úgy tűnik, a Tomaru a kiterjedt LG Household & Healthcare család tagja, és számomra teljesen ismeretlen márka. A fekete teás minden-az-egyben termékük Jeju szigetéről származó fekete teát, tejet és hialuronsavat tartalmaz, és állítólag az összes - könnyebb és nehezebb - hidratáló réteg szerepét át tudja venni, bár én minden bizonnyal egyszerűen utolsó-előtti-lépés lotionként (hidegben) vagy a napvédő előtti utolsó lépésként használnám (a melegebb napokon).


I cannot find information on how much this costs, but I am a sucker for anything from Jeju, and I keep picturing myself in front of my fireplace-to-be with the dogs and a cup of Jeju tea with milk, while it slowly starts snowing outside, and I really think I would need this product for those nights.
And, you cannot convince me otherwise.

Nem találok arra vonatkozó infot, mennyibe kerül, de simán bedőlök mindennek, ami Jeju szigetéhez kötődik, és csak elképzelem, ahogy a ülök a jövőbeli kandallóm előtt a kutyákkal és egy csésze tejes Jeju teával, miközben odakinn lassan elkezd havazni, és meggyőződésem, hogy azokon az estéken egyszerűen elengedhetetlen lenne ez a termék. Kizárt dolog, hogy ne így legyen.
SKINFOOD WATERY BERRY AMPOULE 
(ORIGINAL & LIGHT)


Skinfood's Watery Berry line is not new, but the Light Ampoule and the Gel Cream (which, just by looking at it, looks like it would be too silicone-y for my skin) are new additions.

Now, I am not a huge Skinfood fan (their products have been generally mediocre for my skin,) but I am crazy for berries. I love to eat berries, I love to smell berries, and I will happily put anything containing berries on my face.

This looks like a very light hydrating layer that could work perfectly in the summertime. With fall quickly approaching (thank goodness, I hate the heat!,) this is not the time for me to invest in a product that would probably not do much more than add some light hydration, but at 24,000 Won or about $22 for 60ml of product, this is affordable, and I would take a chance on it if I won the lotto.

A Skinfood Watery Berry termékcsoportja nem új, de a Light Ampoule és a Gel Cream (ami már első ránézésre túl szilikonosnak tűnik nekem) újonnan érkeztek.

Nem vagyok hatalmas Skinfood-rajongó (a termékeik legjobb esetben is átlagosan teljesítettek a bőrömön), de megőrülök a pirosbogyókért. Imádok pirosbogyókat enni, imádom az illatukat, és boldogan teszek szinte bármit az arcomra, amiben pirosbogyók vannak.

Ez egy nagyon könnyed hidratáló rétegnek tűnik, ami tökéletes lehet nyárra. Mivel itt van az ősz, itt van újra (hála Istennek! nagyon utálom a meleget!), ez nem a megfelelő idő arra, hogy egy olyan termékre költsek, amely a könnyed hidratáláson kívül mást minden bizonnyal nem csinál, de meglehetősen normális az ára (60 ml 24,000 Wonba, vagyis nagyjából 22 dollárba kerül), úgyhogy amint megnyerem a lottót, veszek egyet.
SKINFOOD FRESHMADE COCONUT MASK


Speaking of Skinfood, and foods I love to eat and smell, they have a whole new line of Freshmade wash-off masks available, and one of the flavors is coconut. I am crazy for coconut. It is also supposed to firm the skin, which I could never have enough firming, so I really think I need this.

Other flavors in the line are Watermelon (soothing,) Cranberry (toning,) Lemon (brightening,) Apple (hydrating,) and Pineapple (peeling.) They all look good enough to eat, and at 9,000 Won or about $8 for 90ml, this is very affordable. So affordable that I might not wait until I win the lottery to grab a tub. ***UPDATE: about two weeks after writing this, I received my order from RRS's eBay store. Will eventually write a review. It's a sleeping pack, by the way, which I totally didn't need.***

A Skinfoodnál és az általam kedvelt ételeknél maradva, van egy teljesen új Freshmade termékcsoportjuk, és az egyik maszk kókuszos. A kókuszért teljesen odavagyok. A maszk állítólag feszesíti a bőrt, és feszesítésből soha nem lehet elég, úgyhogy erre szükségem lesz, azt hiszem.

A line további változatai: görögdinnye (nyugtató), vörös áfonya (tonizáló), citrom ("világosító" - megjegyzés: ha valakinek nem tiszta, ez miről szól, szívesen elmondom, a félreértések elkerülése végett), alma (hidratáló), és ananász (hámlasztó). Bármelyiket szívesen megkóstolnám (de nem fogom), és mindegyik nagyon olcsó (90 ml 9,000 Won, vagyis nagyjából 8 dollár). Olyannyira, hogy lehet, hogy nem is várom meg, míg megnyerem a lottót, hanem legott megveszek egyet. ***UPDATE: nagyjából két héttel azután, hogy ezt írtam, megérkezett a kókuszos változat a RoseRoseShop egyik eBay üzletéből. Hamarosan írok majd róla. Egyébként a kókuszos éjszakai maszk, amire tökre nem is volt szükségem.***
LEADERS INSOLUTION AQUATONING LINE

Leaders Insolution has a brand new line of three products: the Aquatoning toner, lotion, and cream. While I have added the entire line to my imaginary wish list, I would probably only get the toner. Why? Because I don't think I'd wanna swap my current bae for another lotion/milk type of product, and I wouldn't buy the cream until I could make sure that it wasn't too silicone-heavy. (I have nothing against silicones. My pores do, though. Especially dimethicone. That mofo clogs them like nothing else.)

The toner, though... I could always try a new hydrating toner, and this sounds great because it uses not only Jeju sea water (which we all know is magical, simply because we are told it's magical,) but numerous fermented ingredients, and my skin loves fermented everything. (Unless they come up with fermented silicones. I am sure my skin would hate that.)

It is available for 24,000 Won or about $22 at the Leaders store (I assume they only ship to Korea, but I am sure it will be more widely available soon,) which is not an amount I will blindly shell out, especially not on a hydrating toner, which will probably not add a whole lot to my routine, but... you know, lottery.

Leaders Insolutionnek van egy három termékből álló, új termékcsoportja: az Aquatoning tonik, lotion és krém. Bár az egész line felkerült a képzeletbeli kívánságlistámra, minden bizonnyal csak a tonikot venném meg. Miért? Mert nem hinném, hogy a jelenlegi legjobb haveromat a közeli jövőben hajlandó lennék lecserélni egy másik lotion vagy milk termékre, és addig nem venném meg a krémet, amíg meg nem győződöm róla, hogy nincs tele szilikonnal. (Semmi bajom a szilikonokkal. A pórusaimnak viszont van.  Főleg a dimethicone-nal. Az olyan remekül eltömíti őket, mint semmi más.)

Viszont a tonik! Mindig szívesen kirpóbálok egy-egy új hidratáló tonikot, és ez jónak tűnik nem csak azért, mert Jeju környékéről származó tengervíz van benne (amiről tudjuk, hogy varázslatos, mert megmondták már ezerszer, hogy varázslatos), hanem azért is, mert számtalan fermentált kivonatot tartalmaz, az én bőröm meg imád lényegében bármilyen fermentált hozzávalót. (Hacsak nem jönnek elő fermentált szilikonnal. Azt valószínűleg nem szeretné.)

A Leaders online üzletében 24,000 Won (nagyjából 22 dollár) az ára (feltételezem, hogy csak Koreába szállítanak, de biztos hamarosan elérhető lesz máshol is), ami több, mint amit gondolkodás nélkül kiadnék, főleg egy egyszerű hidratáló tonikra, ami minden bizonnyal nem dobja majd fel a rutinomat, de itt van ez a lottónyeremény dolog...


This is the original Watery Berry Ampoule and the very silicone-y looking Gel Cream

0 comments:

Post a Comment

 

Get Paid For Shopping Online

Follow on Bloglovin'

Follow

Get 15% Off!

Contact Form

Name

Email *

Message *

Get $5 Off!

Activate by Bloglovin'

Follow by Email