The Face Shop Black Label Lipstick #13 (English/Magyar)

Today's review comes curtesy of the lovely Ivy at the online K-beauty store Q-Depot. Ivy chose The Face Shop Black Label Lipstick to send to me for a review from their extensive makeup-collection, and I chose the color #13 Pinky Brown. (Please click here to see the colors currently available.) While I was offered this product for free, below you will find my honest, unbiased thoughts about it, and I hope it will help you decide whether you want to purchase it or not.

A mai bejegyzésért a Q-Depot nevű, koreai kozmetikumokat forgalmazó online üzletből Ivy-nak jár köszönet. Ő választotta nekem a hatalmas koreai makeup-kollekciójukbólThe Face Shop Black Label Lipstick-et egy értékelésért cserébe, én pedig a 13-as (Pinky Brown) szín mellett döntöttem. (Ide kattintva megnézheted a jelenleg kapható színváltozatokat.) Bár a terméket ingyen kaptam, az alábbi véleményemet ez nem befolyásolja, s az őszinte és elfogulatlan lesz, és remélem, segít majd eldöntened, megvedd-e vagy sem.Q-Depot is a large K-beauty store online that offers makeup and skincare products from well-known as well as lesser-known Korean brands, will ship your order free over $49, and puts emphasis on cruelty-free products. Other than the wide variety of merchandise available for purchase, they're also famous in the blogosphere for their exceptionally helpful customer support service (I don't know about you, but I am a sucker for great CS!)

A Q-Depot egy nagy koreai dekorkozmetikumokat és arcápolási termékeket forgalmazó online áruház, amelyben ismert és kevésbé ismert koreai márkákkal is találkozhatunk. 49 dollár felett ingyenes a nemzetközi szállítás, és nagy hangsúlyt fektetnek az állatkísérletek nélkül előállított készítményekre. A megvásárolható árucikkek széles skáláján kívül még a rendkívül segítőkész ügyfélszolgálatukról híresek a bloggerek körében (nem tudom, ki hogy van vele, de én ettől mindig elolvadok).


About The Face Shop:
The Face Shop is one of the best-known K-beauty brands all over the world. It belongs to the ever-growing LG Household & Health Care family. It was founded in 2003, and by April 2012, it had nearly 1,000 stores in 22 countries. Several Korean celebrities have been spokespeople of the brand over the years.

A The Face Shop, amely a világon az egyik legismertebb K-beauty márka, a kiterjedt  LG Household & Health Care család tagja. 2003-ban alapították és 2012 áprilisára már közel ezer üzletük volt 22 országban. Számtalan koreai celeb volt az utóbbi években a szóvivőjük.

Claims about the Black Label Lipstick, taken from the Q-Depot listing:
- non-drying,
- highly pigmented,
- offers natural color,
- glides onto lips very smoothly,
- stays on for hours.

A Black Label Lipstick jellemzői a Q-Depot leírása alapján:
- nem szárít,
- erős színt ad,
- természetes színt kölcsönöz.
- könnyedén kenhető,
- órákon át tartós.


I very rarely talk about the packaging of a product, but since many like to carry their lipsticks with them in their purse, I need to mention that the packaging of this lipstick seems very sturdy, and the cap doesn't come off easily, so it should be ready for travel.

The color I chose, while I don't see the "pinky" part of the Pinky Brown name, is actually beautiful. If anything, I believe it has a very slight orange-y tone to the brown, but unlike a lot of Korean makeup, this isn't in-your-face at all. It is buildable, but even at its deepest, this is still a very elegant color. It indeed has a sheen to it, but it isn't offensive at all. It feels very moisturizing going on, and it doesn't accentuate dry patches or lines on the lips (and my lips always has those.)

Ritkán írok egy-egy termék csomagolásáról, ám mivel a rúzst sokan szeretik magukkal hordani a táskában, megemlítem, hogy a csomagolás ebben az esetben nagyon strapabírónak tűnik, és a teteje egyáltalán nem jön le könnyen, úgyhogy ez a rúzs utazásra készen áll.

A szín, amit választottam - bár a Pinky Brown névből nem igazán látom a "pinky" részt - kifejezetten szép. Szerintem a barna mellett van benne egy enyhe narancsos tónus, de sok K-beauty sminktermékkel ellentétben egyáltalán nem durva. Lehet rétegesen építeni a színt, de még a legerősebb állapotában sem megbotránkoztató. Valóban hidratálónak tűnik, amikor felkenem, és nem emeli ki a száraz részeket (amiből nekem mindig van elég az ajkaimon).


If you don't blot, it will transfer quite a lot and - despite the claims - start fading quite quickly.
If you do blot, though, it settles into a very nice, "my lips just nicer" type of matted color that does stay on for a few hours (unless you eat or drink; those will accelerate the fading.) It is not the kind of lipstick that will last all day, so be ready to reapply it.

Ha nem itatod fel egy kicsit, akkor mindenre átkerül és - az ígéretekkel ellentétben - elég hamar elkezd eltűnni.
Ha viszont felitatod, nagyon szép "a saját ajkam, csak szebb" típusú, mattabb színt hagy maga után ami valóban megmarad néhány órán át (az evés vagy ivás azonban felgyorsítja a fakulást). Ez nem az a rúzs, ami egész nap az ajkadon marad, úgyhogy készülj arra, hogy időközönként újra kell kenned.

Recommend? This particular color is very elegant and beautiful, and it should work in a variety of settings, from work to a date. The lipstick doesn't dry out my otherwise dry lips, and if you blot, it stays on for a few hours. The packaging should also keep the product safe in your purse. It is inexpensive for the quality, so yes, I would absolutely recommend it.

Jó szívvel ajánlom? Ez a szín rendkívül elegáns és szép, és számtalan különböző élethelyzetben lehet megfelelő a munkahelytől egy randiig. A rúzs maga nem szárítja ki az amúgy száraz ajkamat, és ha az elején egy kicsit felitatsz belóle, akkor néhány órán át nem kopik le. A csomagolás biztonságban tartja a terméket, ha táskában akarod magaddal vinni. A minőséghez képest nagyon jó áron van, úgyhogy igen, jó szívvel ajánlom.

Where to buy? • Hol kapható?
Q-Depot: $6.16
2 comments:

  1. that is a beautiful color! I love darker nude shades like that. Great review

    ReplyDelete
    Replies
    1. I do like this color a lot, too, and I usually don't like Korean shades too much. :)

      Delete

 

Get Paid For Shopping Online

Follow on Bloglovin'

Follow

Get 15% Off!

Contact Form

Name

Email *

Message *

Get $5 Off!

Activate by Bloglovin'

Follow by Email