My Wishlist November 2016 (English/Magyar)

I have decided to start a series of entries for products that are new to my imaginary wish list. They’re products that are new-on-the-market (or, sometimes new-to-me only,) and I am not actually planning to buy them anytime soon (hence my calling it an “imaginary” wish list,) either because I have more than enough similar products already, or - and that will be the case with most of them - I cannot afford to buy them.
However, imagine if I suddenly win the lotto, and my brain just goes empty as soon as I sit down in front of my laptop to go crazy with my AB shopping. That would be awful, wouldn’t it? Well, in that case, I will have these blog entries to help me. Hey, you gotta be prepared!

On the other hand, if you happen upon this blog, you might find something potentially lesser-known that you want to try. If you do, please let me know, and let me live my AB dream vicariously through you.
Until I win the lotto, that is.

Úgy döntöttem, elkezdek egy poszt-sorozatot azokról a termékekről, amelyek újak a képzeletbeli kívánságlistámon. Ezek olyan termékek, amelyek újak a piacon (néhény esetben pedig csak nekem újak), és nem tervezem, hogy valóban megvásárolnám őket a közeljövőben (ezért is képzeletbeli a kívánságlista), vagy azért, mert már vannak hasonló termékeim, vagy pedig azért - és ez lesz az esetek nagy része -, mert nincs meg rá az anyagi keretem megvenni őket.
Viszont mi történne, ha hirtelen megnyerném a lottót, és a fejemben az izgalomtól teljes sötétség állna be abban a pillanatban, ahogy leülök a laptopomhoz, hogy őrült kozmetikum-vásárlásba kezdjek?! Ez borzasztó lenne, nem igaz? Nos, ebben az esetben it lesznek ezek a bejegyzések, hogy segítsenek nekem. Az ember lánya soha nem lehet elég felkészült.

Másrészről pedig, ha erre a blogra tévedsz, meglehet, hogy találsz valamit, ami még kevésbé ismert, de érdekelhet Téged. Ha így történik, mindenképpen szólj, hogy imigyen rajtad keresztül élhessem ki az AB álmaimat!
Legalábbis amíg megnyerem a lottót.


Make P:rem Blending Me Nourishing Oil MaskI first heard about Make P:rem when the whole foil mask craze started, and Estee Lauder were selling theirs for around $25 a pop. It was around that time that Make P:rem released their own foil mask which was much, much affordable (around $5 or so, if I'm not mistaken.)

So, the brand is obviously on their sheet mask game, and this particular mask they have recently released, sounds like the perfect addition to one's winter routine, especially at night, for it includes ten different oils, so it could be a life-saver on cold days when your skin feels like it's gonna fall off from surviving the bitter cold outside as well as the dry heat inside.


Először akkor hallottam a Make P:rem márkáról, amikor megkezdődött az "alufóliás" maszkok-őrület, és az Estee Lauder darabonként potom 25 dollár körüli összegért a sajátját - darabonként. Akkoriban volt, hogy a Make P:rem kijött egy saját változattal, ami sokkal, de sokkal megfizethetőbb volt (ha nem tévedek, olyan 5 dollár körül).

Elég egyértelmű, hogy a márka topon van a maszkokban, és ez a verzió, amit nemrég kezdtek árulni, pont tökéletesnek tűnik a téli rutinhoz, különösen esténként, mivel tízféle olajat tartalmaz, úgyhogy életmentő lehet olyan napokon, amikor a bőrünknek túl kellett élnia nem csupán a kinti, csípős hideget, de a benti, száraz meleget is.

Missha Something-Something OilBare with me while I try to figure out what the name of this new Missha facial oil is: I am looking at it on Missha's Korean website, and I can't read Hangul, sooooo... Yeah, I'll have to wait until it's available internationally (it is not on TesterKorea yet).

Anyway, despite the brand's apparent popularity, I have yet to meet a Missha product I truly love. Everything I have tried, have been meh at best, and their products are way overpriced for being meh. Nevertheless, this facial oil - which promises exceptional moisturizing and elasticity-improving benefits for women over 40 - is just so damn pretty, and I would love to reach for it on cold winter nights. Also, I am 40, so I could totally use it.

Kérek egy kis türelmet, amíg kiderítem, mi is a neve ennek az új Missha arcolajnak: a Missha koreai weboldalán találtam, és nem tudom olvasni a hangult, szóóóóóval... Meg kell várnom, amíg nemzetközi oldalakon is feltűnik (jelenleg még nincs a TesterKorea-n.)

Úgyamúgy a márka egyértelmű népszerűsége ellenére nekem még nem sikerült olyan termékükkel találkoznom, ami igazán bejött volna. Minden legfeljebb meh volt, és ahhoz meg túlságosan drága, hogy meh legyen. Ennek ellenére ez az arcolaj - ami azt ígéri, hogy táplálja és feszesíti a 40 feletti nők bőrét - annyira ultraszép, és imádnám, ha hűvös téli estéken lehetőségem lenne ezt az üveget elmarni. Amúgy meg 40 éves vagyok, szóval pont nekem való.
The Saem Urban Delight Body Care Line

This new line of body care products from The Saem includes two shower gels, two "body colognes" (I'll assume they're body sprays,) and two body lotions - one of either of the Lemon and Cherry Blossom scent. (Plus, there's a single Oil Body Wash that is not listed under the new products.)

As much as I love smearing all kinds of stuff on my face, I hate stuff on the rest of my body (that includes my feet and hands, too) with a passion, so I would skip on the body lotion, but I'd love to try the shower gel and the "body cologne." Also, I love the minimalistic packaging and it would look great in my bathroom. My shiny new bathroom in the new house I will build when I finally win the lottery, that is.


A The Saem-nek ebben az új testápoló line-jában van két tusfürdő, két "test-kölni" (amiről feltételezem, hogy testspray) és két testápoló krém - egy-egy a citromos és cseresznyevirágos illatból. (És van még egy magányos olajos tusfürdő, amit nem jegyeznek az új termékek közt.)

Amennyire szeretek mindenfélét kenni az arcomra, annyira nem bírom ugyanezt a testem többi részén (ide tartozik a kezem és a lábam is), úgyhogy a testápolót kihagynám, de nagyon szívesen kipróbálnám a tusfürdőket és a "test-kölniket". Ráadásul irtó jól néz ki a minimalista csomagolás, ami rendkívül jól mutatna a fürdőszobámban. Mármint a csilivili új fürdőszobámban az új házamban, amit a lottónyereményből építek majd...
Thank You Farmer Back To Iceland Peeling Cream


I don't know why I am kinda obsessed from afar with the brand Thank You Farmer, and especially their Back to Iceland line, but I have been eyeing it ever since it was first released. The new addition to the line is the peeling cream, and since I love using peeling gels in routines that don't include chemical exfoliants, for they're a great way to get rid of pore-clogging grime and some dead skin, I would happily throw this into my post-lottery-win shopping cart.

Nem is tudom, miért vagyok annyira oda a Thank You Farmer márkáért, és főleg a Back to Iceland line-ért, de azóta nézegetem, amióta először megjelent. A line új terméke ez a peeling krém, és mivel nagyon szeretek peeling géleket használni olyan rutinokban, amelyek nem tartalmaznak kémiai hámlasztót - mert remekül segítenek megszabadulni a pórusokat eltömítő kosztól és egy kevés elhalt hámsejttől, ezért ezt is nagy örömmel dobnám be a lottónyeremény utáni bevásárlókosaramba.
Missha Whatever-Whatever Eye Masks and Cream

While I am still not a great fan of Missha products in general, this is another product by the brand this month that I would happily try (and whose English name I don't know yet. In the meantime, here is the Korean product listing if you're curious.)
It's an interesting duo of products where you start by applying the eye cream, and follow it with an eye patch that seems to have some sort of sticky sides (see photo below.) I don't know how much can be done for the eye area once your main concern is no longer simply prevention - other than a visit to a dermatologist for fillers or a plastic surgeon for even more intrusive treatments (which I am in no way against, by the way,) - but I am thinking that even if this is not more than a pre-event treatment whose effects are only temporary, it would still be worth a try.


Bár továbbra sem vagyok úgy általában Missha-rajongó, ebben a hónapban ez a második termékük, amit szívesen kipróbálnék (és aminek egyelőre nem tudom az angol nevét. Ha valakit érdekel, ezen a linken megtalálható a koreai leírás).
Egy elég érdekes termék-duóról van szó: először a szemránckrémet használod, majd felteszed a szemmaszkot, aminek a széle mintha valamiféle ragadós anyaggal lenne bevonva (lásd a fenti fotót). Nem tudom, mennyit lehet segíteni a szemkörnyéken akkor, amikor az ember elsődleges már nem csupán a prevenció - azon kívül, hogy beinjekcióztatjuk magunkat egy bőrgyógyásszal, vagy elmegyünk egy plasztikai sebészhez mégkomolyabb beavatkozásért (aminek egyébként egyáltalán nem vagyok ellene) -, mindenestre szerintem ezt a terméket még akkor is érdemes lehet kipróbálni, ha csak randi vagy összejövetel előtt használandó, átmeneti hatással bíró kezelésről is van szó.0 comments:

Post a Comment

 

Get Paid For Shopping Online

Follow on Bloglovin'

Follow

Get 15% Off!

Contact Form

Name

Email *

Message *

Get $5 Off!

Activate by Bloglovin'

Follow by Email